Malatya Yeşilyurt Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : Fax04222130219
WEB https://malatyayesilyurthem.meb.k12.tr
Adres : İnönü Cad. Polis Evi Karşısı Sıtmapınarı YEŞİLYURT/ MALATYA
VİZYON : VİZYONUMUZ Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi ve ASO müdürlüğü olarak; Eğitime ihtiyacı olan bireylerin gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, bireylerin ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkı sağlamak için varız.
MİSYON : MİSYONUMUZ Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek. Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal,ve kültürel değerlerimizin korunmasına yardımcı olmak.Mesleki teknik alanlarda eğitim vererek , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazandırmak.Boş vakitlerini değerlendirebilecekleri beceriler kazandırarak sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak.Öğrenmenin hayat boyu devam ettiği bilincini oluşturmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL